Gåfotballen tok sommerpause med ei flott økt i godt sommervær

Postet av Frank Eilert Fossum den 27. Jun 2024

Den siste treninga for gågruppa før sommerferien, ble sportslig veldig bra og sosialt trivelig. Det er tydelig at vi har blitt bedre kjent og har hatt noen økter som gjør oss tryggere med hensyn til det sportslige. Denne gangen kunne vi glede oss over at to nye, hyggelige karer ville teste gåfotballen. Forhåpentligvis falt det i god smak, slik at vi ser dem – og mange flere – igjen i august. Nedenfor er det noen bilder fra vårsesongens siste økt.


Spillet er i gang


Det er et press mot mål


Silje hadde en svært god dag i mål. Flere gode beinparader, som her. Får minner tilbake til Kjell Kaspersen


Eva med fin demping . . .


. . . her var hun mindre heldig. Ballen traff henne i ansiktet, men brillene holdt og capsen fant vi igjen


Hvem får kontroll over ballen?


Synkronfotball fra paret til høyre


Kjell angriper . . .. . . og setter ballen i mål . . .


. . . det gule laget jubler. Men jammen klapper også de blå, god sportsånd


Liggefotball


Vi sier ikke noe feil når vi kårer Morten til den beste spilleren i gruppa . . . foreløpig


Nok en ball sitter i nota


Pauser underveis er hyggelig . . .


. . . og denne gangen ble det en ekstra hyggestund etter økta for å markere sommeravslutningen. Daglig leder i Stovner SK, Mariann Staxrud Utstumo stakk også innom for å hilse på. Hun har kontroll på oss fra vinduet på kontoret i klubbhuset, og påsto at hun har sett en framgang. Det tar vi med oss inn i ferien, kanskje det inspirerer til litt ekstra ballek.Stovner SK har som deltaker i Nabolagsklubb-konseptet et spesielt øye til breddeidretten. Gåfotballen passer dette som hånd i hanske. Gi voksne folk anledning til å leke med ball, og derigjennom få en fysisk form som demper litt på konsekvenser av vondter som kommer med alder. Kondisen blir litt bedre. Trivselsfaktoren i ei slik gruppe gir også pluss til det mentale. Vi har det gøy! Og det er bra for helsa.

Vi starter opp igjen mandag 12. august, kl. 11.30–13.00 på Jesperudjordet. Opplegget blir det samme som tidligere. Men, det vil bli lagt inn tid til teknikk og taktikk.

Du er hjertelig velkommen!
Ta gjerne med noen kompiser. Husk at dere må være over 40 år.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.